Post by tlebodofelgrif on Feb 7, 2022 14:52:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan kitartást kódol ▞▞▞
▞▞▞ Rick and Morty: Pocket Mortys 2022 version ▞▞▞
Csodálatos időtöltés volt, amíg egy hiba lehetetlenné tette a játékot. Megpróbáltam eltávolítani és újratelepíteni a játékot, de csak úgy láttam, hogy az előrehaladásom és a játékon belüli vásárlásaim eltűntek. Amíg nem adunk hozzá valamilyen felhőalapú mentést, az előrehaladás nem biztonságos, a vásárlások nem biztonságosak, és még ha mindent jól csinál is, a játék végül kimerül, és mindenképpen újratelepítésére kényszeríti.
Aki nem szereti a Rick and mortyt az vagy nem ismeri vagy egy p..cs
Azt hittem, hogy a játék annyira jól sikerült, amíg fel nem emeltem a 40-es szintre az egyjátékosban, aztán arra jutottam, hogy megpróbálom a többjátékost, és teljesen elölről kell kezdenem. Azt mondták, hogy egyjátékosról multira válthatsz. Nem igaz. Ideális lenne egy játékon belüli értesítés. Ez egy olyan játék, amelyet olyan emberek készítettek, akik úgy tűnik, hogy nem játszanak.
Nagyon szuper lett ez a játék csak ajánlani tudom
Pocket Mortys Simulación qct
igen, megtalálta a mentéseimet, és nem tudja betölteni... szép munka...
Valóban javítani kellene a mentési fájlokat, nagyon kiábrándító, hogy minden előrehaladás egyszerűen eltűnik. Nagyon gyenge kifogás arra, hogy a Google-mentéseket használva azt mondjuk, hogy nincs mód az elveszett fájlok visszaállítására. Ami még bosszantóbb, hogy a játék indítása előtti beállításokban vannak gombok a játékos előrehaladásának törlésére. Miért? Miért van ilyen. Nem akarok pénzt költeni csak azért, hogy törölhessem és újraindítsam. Tudnom kellett volna, hogy ne költsek pénzt, ha a fájljaim elvesznek.
Lényegében ez a Pokémon. Ez egy fantasztikus játék! Kihívást jelentő! Nincsenek hirdetések. A játék jó anélkül, hogy pénzt kellene költenie (jó volt az alkotóknak ebből a szempontból). Bárcsak több ilyen játék lenne. Nagyon addiktív. Az egyetlen negatív megjegyzésem az, hogy körülbelül 5 óra játék után most fáj a fejem.
Nagyon jó játék, az egyetlen probléma a betöltési képernyő nagyon idegesítő olyan mintha soha nem érne véget 34 percet vártam, de még mindig betöltés alatt fogjuk értékelni, ha kijavítod a hibát
Ez egy nagyszerű játék, nem volt probléma, kivéve, hogy a zene véletlenszerűen leáll, amikor 2 percnél tovább játszottam. Az újratelepítéstől kezdve mindent megpróbáltam, de még mindig nem tudok mit tenni. Remélem hamarosan megoldódik ☆
Nemtudom letölteni ezt a szart már próbáltam minden egyes rohadt módon újraindítottam a telefont már 600szor es van 10 giga szabad tárhelyem és ezt nem értem valamit javítsanak rajta pls. Mert regebben siman letudtam tölteni es egy tök jó játék de most nem engedi valamiért ☠️
nagyon jó
Régebben nagyszerű volt, de most már csak az oktatóprogramot tehetem, a bemutató után minden alkalommal bezárja az alkalmazást, és megismétli. Nem is tudom tovább játszani azt az átkozott játékot.
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulátory bgs
Imádtam ezt a játékot. Körülbelül egy hónapig foglalkoztam vele, és a megjelenése óta eljátszottam néhányszor. Szóval játszottam egy ideig, és nemrégiben tettem egy kis pénzt a játékba. Négy-öt nappal azután, hogy egy kis készpénzt szórtunk rá, leáll. Nem megy sehova. Csak ül a betöltési képernyőn Morty arcával. A hibaelhárítás nem vezetett sehova, és mivel megpróbáltam törölni és újratelepíteni, újraindítja az egész játékot. Minden fejlődésem nem jön vissza. (Állítólag adatokat menthet).
Nem tölti fel a fiókomat, lehetővé teszi, hogy kiválasszam, és betöltődik, majd visszatér a mentési képernyőre.
Sok játékhibához. Minden alkalommal, amikor egy 3 körös halotti játékot teljesít, kikapok a nyereménytől. A játéknak jelenleg nincs gombja, amellyel kommunikálni lehetne. Nehéz közelségre van szükség a kilépéshez, és elveszíti a nyereményét. 4,99-ért vettem egy csomagot! Jaj... kivéve, hogy nem kaptam meg azonnal a 2000 érmét. Jött minden más. 5 óra múlva. Megjelent. A játék egy Pokémon, de még mindig szórakoztató.
Bár nem volt rossz játék, nehéznek találtam. Keveset tudtam gyógyítani, és az ellenségek száma magasnak tűnt. Ezenkívül nem hagyhatja el a területet a térkép visszaállítása nélkül. Természetesen ott van az a tény, hogy szinte valódi pénzt kell fizetnie, hogy jobb halmazokat szerezzen.
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulátory bgs
A játék nagyszerű, de az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az az, hogy tényleg nincs sok mód a mortyok frissítésére, vagy vad morty-kat ölnek meg, vagy pvp-t más játékosokkal, és az esetek többségében az ellenség távozik, amikor a vesztes kezdete van. megbüntetik érte, vagy jutalmat adnak érte a másik játékosnak, bosszantó, hogy xp-t kaphat, mert mindenki elmegy, ha veszít
Imádom a játékot, de kétszer fizettek egy fizetéssel, amikor többszereplős játékkal játszottam. Egyébként ez a játék szeretete
Ez a játék szórakoztató, addiktív, lebilincselő és érdekes, ezért úgy gondolom, hogy több embernek kellene játszania vele. Az egyetlen probléma, amivel valaha is találkoztam ebben a játékban, a "betöltési képernyőn ragadt probléma" volt, amelyet a játék néhányszori megnyitásával és bezárásával lehet megkerülni. Összességében ez egy nagyszerű játék, de a betöltési hibán dolgozni kell.
Elvesztettem a pénzem, és most még bejelentkezni sem tudok. Folyamatosan betöltődik és megkérdezi, hogy melyik mentési fájlt kell betölteni, pedig már kiválasztottam egyet. Máskor csak ott van a betöltő oldalon, és nem válaszol. Újratelepítettem, de ugyanaz. Nagyon csalódott vagyok, mert az időmet ennek a játéknak szenteltem, de nem is tudom rendesen játszani.
Szeretem ezt a játékot, de azt mondja, hogy frissítenem kell, ha nem tudok. Tehát ha nem oldják meg ezt a problémát, akkor marad 2*
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulācijas spēles uow
Előnyök: szórakoztató. Sok érdekes kinézetű Mortys megnevettet. Hátrányok: Kevés mellékküldetés. Nagyon rövid fő küldetéssor. Semmi sem érdekelt, miután legyőztem a kampányt. Kár, hogy elkapja az összes Mortyt, az egyetlen dolog, amit tenni kell. Sokáig kell őrölnöm, hogy elkapjam őket, és ez nagyjából olyan szórakoztatónak hangzik, mintha az összes galambot megtalálnám a GTA IV-ben. A Morty játékokat értelmetlennek tűnt befejezni, miután legyőztem a fő kérdést, és az egyes kiválasztások között 24 órát kellett várnom, ami tovább rontotta az érzést.
Csak jó játék probléma androidnál vagy valami multiplayernél hozhatunk 3 morty-t, mert szerintem tisztességes, mert olyan sok időbe telik, hogy egy nagyon jó morty-t kapjunk, és több dimenziót lehet hozzáadni többjátékos módban és kampányban. off new mortys umm.......esetleg havi 10+ vagy akár egy év is kérem, ez az egyetlen játék, amivel igazán szeretek játszani, és több tartalmat akarok ☺
Merge Battle Car: Idle Clicker Казуальные okyd
Azok számára, akik arról panaszkodnak, hogy az ellenség extra köröket vesz fel, még soha nem játszott Pokémonnal. Bizonyos mozdulatok és statisztikák extra fordulatokat eredményeznek, akár számítógép, akár nem. az egyetlen kifogásom, hogy több Mortyra van szüksége! A többszereplős játékkal is csak akkor cserélhetsz, ha megvan a bizonyos Morty.
legjobb esetben is rendben van. néhány más problémát személyesen tapasztaltam (mentések, dolgok eltűnése stb.), de ezt leszámítva nagyon szórakoztató.
Addig szerettem ezt a játékot, amíg többé nem tudtam hozzáférni a mentési fájlomhoz bármilyen okból. Egyszerűen nem terhelné meg örökre a lebegő fejterhelés képernyőn. Ezt egy napig csináltam, majd végül csatlakoztam a Google Play fiókomhoz, amelyet korábban használtam, de a mentésem eltűnt. Hiányozni fog a játék, de nem vesztegetem újra az időmet, és senki másnak sem szabadna. Azt hiszem, valami köze van az egg mortyhoz/az egyetlen igazi mortyhoz, de nem vagyok tech srác.
Letöltöttem a játékot, egy betöltési képernyőre került, és leesik.
Nem tudom lekérni a 3 éves fiókomat, és elölről kellett kezdenem😖
Nagyszerű játék. Használhat visszaszámlálást, például egy ingyenes blitz és chitz kupon vagy csomag Morty's. Még mindig gyűjtök több jelvényt. Remélhetőleg egy bizonyos összegből nyeremény lesz. Ha nem, akkor úgy tűnik, hogy a játékoknak csak a vége, miután legyőzted Rick tanácsát, és szerezd meg a portál fegyverét. Összességében nagyon szórakoztató, de egy kis könyökzsírral kolosszális lehet.
Imádom a játékot. De bizonyos szempontok megszakadtak. Az egyiknek teljesen sokat kell őrölnie, hogy legyőzze a többi riket. Úgy érzem, mindenki mindig 5 szinttel magasabban van nálam. A pontosság is teljesen megromlott. Ha egy támadás 95%-os pontosságú, akkor 10-ből 4-et nem szabad kihagynia. Mortys is időnként nem fog harcolni semmivel. Odamegyek egyhez, hogy ne kezdjen selejtezni senkivel. Mint mondtam, szeretem a játékot. De némi javításra szorul.
király nagyon tetszik el lehet vele ütni az időt
Jó játék, 100%-ban ajánlom a barátoknak, a csapat, aki gondoskodik róla, tudja, hogy vannak akadozások, amelyeket ki kell dolgozni, és ott igyekeznek a lehető legjobban kiheverni ezeket a hibákat, például a haladás elvesztését, azt mondom, játsszák a játékot, ha valamikor problémája van, akkor lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.
Szóval csak olvasd el, hogy a stúdiót bezárták. Már gyakorlatilag nincs késői játéktartalom, és azt hiszem, ez azt jelenti, hogy semmi sem lesz hozzáadva. Az időnkénti raid vagy harci gödör nem elég ahhoz, hogy az emberek játszanak. Szóval igen szórakoztató egy kicsit, de a játék elég gyorsan kiszárad.
nagyon jó!! Főleg hogy a Rick és Morty egykis pokémons beütéssel nagyon tetszik
Imádom ezt a játékot, és újra kell/akarom letölteni, mert elromlott a telefonom. Tehát kaptam egy új telefont, pontosan ugyanazt a telefont, megpróbáltam letölteni és telepíteni a játékot, de 99%-nál folyamatosan kapok egy értesítést, hogy "az alkalmazást nem lehet telepíteni". Mi folyik itt, mindent töröltem és újraindítottam, és továbbra is ugyanazt az értesítést kapom, hogy nem tudom letölteni az alkalmazást.
Csicska szar fos jatek... es ezek a legszebb szavak amiket mondani tudok ra... a jetekkal nem lenne baj de az h ket hetente megzavarodik es elveszik az osszes mentesem es egy hetekkel korabbit akar nekem vissza tolteni az tobb mint felhaborito... 3jara azert mar durva vicc...................
Miért nem akarja letölteni Pocket Mortys-t akarok és a vonat
Szeretnék 5-öt adni erre a játékra, de sajnos nem engedi, hogy krediteket vásároljak, és a filmzene általános. Valójában eltávolítom és újratelepítem, és nem tudok kreditet vásárolni... nagyon dühös.
Körülbelül 1-2 évvel ezelőtt elég sokat játszottam ezzel a játékkal, így egész idő alatt a telefonomon tartottam, annak ellenére, hogy szünetet tartottam az ismétlődő és néha unalmas jellege miatt. De csak kinyitottam, és rájöttem, hogy az elején vagyok. Úgy látom, mások is észrevették a mentési problémát. Nem érdemes újrajátszani.
Imádom a játékot, és nagyon örülnék, ha PC-re és konzolokra menne, a játék nagyon élvezetes, amennyiben nekem és két másik testvéremnek van ez. Igen, van benne ez a pokémon aspektus, de nem mondanám, hogy ez egy "pokemon ripoff", mert megvan a saját mechanikájuk a játékhoz, ami nagyon tetszik, és ha ezt más platformokon is meg tudnák csinálni, az fantasztikus lenne! Tetszik, hogy a pokémonokkal ellentétben van kampánya és többjátékos, a multiplayer lehetővé teszi, hogy online játssz az emberekkel!
Imádom a játékot, szeretem az új dolgokat, amiket hozzáadtál, mint egy kereskedési rendszer a többjátékosban, azt hiszem, ez egy jó érzés
Pocket Mortys Симуляторы tvy
Szaaaaaaaaaaaaaar köcsög aki kitalálta👎👎👎👎👎👎👎👎👎💀👹👺👹👺👹👺👹👺👽
Megvolt az összes ki is jaátszottam nagyon jo
A fordításért